Teknoloji

1000 BG Elektrikli Otomobil: Alfa Romeo Giulia

Neredeyse tüm büyük otomobil üreticileri artık odak noktalarını geleneksel benzinli/dizel araçlardan elektrikli araçlara kaydırmaya başladılar. Hatta ileride sadece elektrikli araç ürettiklerini bile görebiliriz.

Alfa Romeo’nun unutulmaz ve sevilen modellerinden biri olan Giulia da bu elektrikli otomobil akımına katılıyor. aracınız Yeni nesil tamamen elektrikli olacak.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, 1000 beygir gücü seçeneğiyle elektrikli otomobil olacak

İtalyan otomobil üreticisi Alfa Romeo’nun CEO’su Jean-Philippe Imparato, yaptığı açıklamada Giulia’nın 1000 hp’ye kadarVe 700 km menzilile elektrikli otomobil olarak yeniden doğacağını duyurdu.

Yeni Giulia’nın 2025-2030’un ortasında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Daha önceki bir basın bülteninde, şirket 2027’ye kadarürettikleri araçlar sadece elektrik olniyetlerini açıkladılar.

Alfa Romeo Giulia, Power ve Veloce olmak üzere iki pakete sahiptir. Hız 395 beygir, Güç 790 beygir gücüdür. güçte. Giulia’nın en güçlü paketi olan Quadrifolio, tam 986 beygir gücü olacak. Bu, çift turboşarjlı bir V6 motorun neredeyse iki katı.

Şirket, yaptığı açıklamaya göre dış tasarım konusunda da Alfa Romeo’nun klasik sınırlarından ayrılmadan çağdaş bir görünüme kavuşmak istediğini belirtti. Ne düşünüyorsun? Lütfen niyetlerinizi yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu