Haber

Ata İttifakı’nın vekil adayları tanıtıldı

ANKARA (İGFA) –Ata İttifakı’nın Marmara Bölgesi milletvekili adaylarının tanıtım toplantısında, ittifakın cumhurbaşkanı adayı Dr. Sinan Ogan ve Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ birer konuşma yaptı.

prof. Ümit Özdağ, Türkiye’nin ayaklarındaki prangalardan kurtulacağını belirterek, “Türk kadınları sokaklarda korkusuzca yürüyebilecek. Mülteci istemiyoruz ülkemizde. Bu göç değil. Burası Türkiye. Türkiye kalacak.”

Özdağ, “FETÖ’nün önünde diz çöksünler, biz düşmeyeceğiz” dedi. Başkaları HÜDA PAR ile çıkıp Diyarbakır’da ortak miting yapsın, yapmayacağız. Atatürk’ün Altı Ok’u da Türkeş’in Dokuz Işığı da CET İttifakı’nda bir araya geldi. Türk milliyetçiliği, Kemalizm CET İttifakı dışında hiçbir yerde temsil edilmemektedir. Büyük bir kuşatma altındayız. HDP ve HÜDA PAR’ı normalleştirenler, siyaset yapmaya teşvik edenler, önünü açanlar, Çet İttifakı ve Zafer Parti’yi dışlamaya, yok etmeye çalışıyorlar. Çabamız milli bir çabadır. Bizler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının azmiyle, onun büyük emeğinin kutsallığını arkamızda hissederek, 14 Mayıs ve sonrasına kadar sokak sokak, sokak sokak, meydan meydan dolaşacağız.”

OĞAN: HİÇBİR ZAMAN ÇAMUR SEVİYESİNE ÇIKMAYACAĞIZ

Cumhurbaşkanlığı adayı Dr. Sinan Ogan ise “Televizyonlar bizi yok saymaya devam etsin. İttifaklar kendi aralarında paydaş olduklarını sansınlar. Biz bu ülkenin karşısında değil, sahibi olduğumuzu göstereceğiz.” Türk siyasi yelpazesine birlikte bakalım.Türkiye’de 4 ana taraftar görüyoruz şimdi bize iki taraftar göstermeye çalışıyorlar.Bizi takip edenler ve bu durumun farkında olmayanlar için söylüyorum.Sol Parti Genel Başkanı diyor ki Yüzde 50’yi geçeceğim. Kimin oyu ile HDP’nin oyu ile Cumhur İttifakı’nın oyu ile yüzde 50’yi aşacağız HÜDA PAR’ın oyu kimin oyu ile? Milliyetçiliğini ayaklar altına al, gel bizi seç. Ama onların çamur seviyelerine asla inmeyeceğiz” dedi.

haber-gercus.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu