Haber

Beyaz perdeye aktarıldı! Enner Valencia’nın hayatı film oluyor

Sarı-lacivertli formasıyla attığı gollerle kendisini büyüleyen Enner Valencia, beyaz perdede seyirciyle buluşacak. Sporx’ta yer alan habere göre; Valencia’nın hayat hikayesinin hakları, James Leon tarafından kurulan yapım şirketi 8th Gear Entertainment tarafından satın alındı. ‘Enner’ filminin çekimleri 2024 yılında başlayacak.

BİZE KARİYERİNİZDEN bahset

Film Ekvador, Miami ve Katar’da çekilecek. Film, Ekvadorlu forvetin azmini ve Ekvador’daki üç profesyonel takımın Valencia’yı reddetmesinden sonra kariyerini nasıl şekillendirdiğini anlatacak.

“GENÇLERE İLHAM VERMEYİ UMUYORUM”

Ekvador Ulusal Grubu’nun en skorer ismi ve kaptanı Valencia, sinema hakkında şunları söyledi: “Hayatımın hikayesini ve yolculuğunu bir filmde paylaşmaktan gurur ve ayrıcalık duyuyorum. Yine de, her şeyden çok, filmin gençlere ilham vermesini umuyorum. dünyanın her yerinden insanlar. Hayallerini gerçekleştirin. “Kendiniz için çalışmalısınız. Hiçbir şey kolay değildir, ama aynı zamanda hiçbir şey imkansız değildir. Her şey çok çalışarak başarılabilir ve bu film beni çok heyecanlandırıyor. Ben yeni nesiller için bir ilham kaynağıyım.”

haberbozova.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu