Haber

Bjelica: “Fiziksel olarak lige kadar daha hazır olacağız”

– Bjelica: “Fiziksel olarak lige kadar daha hazır olacağız”

TRABZON – Trabzonspor Teknik Müdürü Nenad Bjelica, rakibinin hak ettiği bir galibiyet aldığını belirterek, fiziki olarak lige hazırlanmak için çalışacaklarını söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Yunanistan’ın AEK kadrosuna 3-1 yenildikleri hazırlık karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Bjelica, rakibinin hak ettiği galibiyeti aldığını belirterek, “Rakibimiz lige hazır bir görüntü sergiledi. Fiziksel olarak baktığımızda önümüzde biraz daha işimiz olduğunu söyleyebilirim. Bunu gösteren bir maç oldu. Ligin geri kalan bölümünde iyi hazırlanabilmek ve istenilen seviyeye gelebilmek için daha önümüzde yolumuz olduğunu da ifade ederek, “Maça baktığımızda fırsatlar yakaladık ama beraberliği bulamadığımız için eziyet çektik. amaç. 3 golden sonra maç bizim için problem olmaya başladı. Rakibimize Şampiyonlar Ligi’nde başarılar diliyorum” dedi.

Hazırlık maçı olduğu için skora pek kafa yormadıklarını vurgulayan Bjelica, “Bizi düşündüren sakatlıklar 4 defans oyuncumuz var ve maalesef 3 tanesi sakatlıklardan dolayı yok. Bakacağız. Bu konu hakkında ne yapabileceğimiz konusunda.”

haberaltieylul.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu