Haber

Geceleri arabada yüksek sesle müzik dinleyenler portakal fırlatarak tepki gösteriyor.

BÜYÜKÇEKMECE’de bir apartman sakini, apartman ve sitelerin bulunduğu sokakta gece geç saatlerde aracını park edip camları açık yüksek sesle müzik dinleyen sürücüye portakal fırlatarak tepki gösterdi. Kadın sürücü ile site sakini arasındaki tartışma çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasına yansıdı.

3 Ocak Salı günü Çanakkale Şehitleri Caddesi üzerinde apartman ve sitelerin bulunduğu cadde üzerinde park halinde bulunan otomobilinde yüksek sesle müzik dinleyen kadın sürücü, apartman sakinlerinin yansımalarına neden oldu. Yüksek sesli müzik nedeniyle ikazları duyamayan kadın sürücünün otomobiline bir binanın birinci katındaki bir apartman dairesinden portakal ve mandalina fırlatıldı. Kendisine meyve fırlatan kadın, otomobilden inerek binada oturanlarla tartıştı. Tartışma anları bir mahalle sakini tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde kadın sürücü, atılan meyveye atıfta bulunarak, ‘Atmak ne demek?’ tepki verir. Yaşlı bir bina sakininin ‘Allah aşkına sus, hastayım’ dediği duyuluyor. Kadın sürücünün otomobiline meyve atan bina sakinlerini polise ihbar ettiği belirtildi.

“DEPREM ŞİDDETİ GİBİ ÇOK YÜKSEK SES OLDU”

Bu farklı olayı cep telefonuyla izleyen Mehmet Mert, “Salı gecesi saat 00.00 sıralarında bir ses duydum. İnanın sarsıntının şiddetiyle ilgili desem abartmış olmam. Yerimden sıçradım. balkona çıktı ses sistemi her ne ise çok yüksek geliyordu karşı apartmanın önüne park etmiş araçtaki bayan ses müzik dinliyordu kapı açık olduğu için büyük ihtimalle arabasından iner diye düşündüm dedi. açın salona geçtim mühlet bekledim ama müzik susmadı camdan bakınca arabaya ceviz mandalina ve portakalların atıldığını gördüm hanım arabadan indi , onları arabasına koyanlara, “Ne yapıyorsun? Gel, burası senin evin mi?” diye konuşmaya başladı. Meyveyi atanlar, hanıma, “Yaşlılar var, hasta, biz” Aksi halde sizi uyaramazdım.” Bunun üzerine bayan aşağılayıcı bir şekilde konuşmaya başladı. Bir sahne çekip sosyal medyada paylaştım. Bir süre sonra, polis geldi bayan aradı. Obil’de memur olduğunu söyleyen hanımın kızı gelip, “Annem alkolik, ben bakarım deyince durum yatıştı” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu