Haber

Kirli Sepet Levent Kimdir? Furkan Palalı kimdir, kaç yaşındadır?

Çamaşır kutusu Levent kimdir? Furkan Palalı kimdir, kaç yaşındadır? Sorularınıza yanıt aranıyor. Sevilen oyuncu Furkan Palalı, başrollerini Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun’un paylaştığı Kirli Sepeti dizisinde rol alıyor. Kirli Sepet Levent Kimdir? Furkan Palalı kimdir, kaç yaşındadır? Detaylar haberimizde…

KİRLİ BASKET LEVENT KİMDİR?

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, FOX TV’de yeni adıyla ŞİMDİ yayınlanan Kirli Sepeti dizisinde Ceren Moray’ın canlandırdığı Hayriye karakterine bir partner var. Rüzgar Aksoy’un veda ettiği diziye son olarak Furkan Palalı geliyor. Palalı dizide Levent rolünü canlandıracak. Şans eseri Hayriye bir gece kulübünde Levent’i öpecektir. Bu ismin Levent isimli yeni siteye yeni taşınan sürpriz bir isim olacağı söyleniyor.

FURKAN PALALI KİMDİR?

Furkan Palalı, 27 Ekim 1986’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Konya’da tamamlayan Palalı, basketbol kariyerine Türkiye Basketbol Birinci Ligi’nde mücadele eden Konyaspor’un altyapısında başladı. 7 yıl aynı kulüpte oynadıktan sonra 2000 yılında Tofaş Kulübü’ne transfer oldu. Burada 2 yıl süren başarılı çalışmanın ardından üniversite kariyerine devam etmek üzere basketbola veda etti. Üniversite eğitimini Ankara Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nde tamamlayan Palalı, aynı zamanda yaratıcı drama eğitimi ve tiyatro oyunculuğu eğitimleri de aldı. Yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nde tamamladı.

2011 yılında Best Model of Turkey ve ardından Best Model of World seçilerek adından söz ettirmeye başladı. Kariyerine Küçük Sırlar ve İsmini Feriha Koydum gibi dizilerde yardımcı oyuncu olarak başlayan Palalı, ilk başrolünü 2012 yılında Son Yaz dizisinde oynamıştır. 2013 yılında oyuncu başrol olarak seyirci karşısına çıkmıştır. Aşk Emek İster dizisinde rol aldı ve Demir karakterine hayat verdi. Bu projede Ekin Türkmen ve Müge Boz ile birlikte yer aldı. 2014 yılında Kızıl Elma’da Murat, 2015 yılında ise Son Çıkış’ta Kenan karakterini canlandırmış, 2016 yılında ise No:309’da Demet Özdemir ile başrolü paylaşmıştır. Sumru Yavrucuk ve Erdal Özyağcılar gibi değerli isimlerle çalışmıştır. 2018 yılında Bir Mucize Olsun dizisinde Yiğit Tümer karakterini, 2019 yılında ise Benim Tatlı Yalanım dizisinde Nejat Yılmaz karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında Direniş Karatay ve 2019 yılında Yuvaya Dönüş filmlerinde rol alan oyuncu, şimdi de Bir Vakitler Çukurova dizisinde Fikret Fekeli rolüyle izleyici karşısına çıkıyor. Palalı bu projede Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Hülya Darcan, Hande Soral, Melike İpek Yalova gibi isimlerle rol alıyor. Oyuncu, 2020 yılında Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri’nde Yılın En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. Bir süredir Burcu Kıratlı’ya aşık olan Furkan Palalı’nın artık rol arkadaşı Melike İpek ile birlikte olduğu iddia edildi. #BirZamanlarÇukurova’dan Yalova.

DİZİ VE FİLMLER BAŞLADI

  • 2010 Küçük Sırlar Aras Yardımcı Erkek Oyuncu
  • 2010 Adını Feriha Mankenine Konuk Oyuncu Koydum
  • 2012 Hayat Devam Ediyor Giray Yardımcı Erkek Oyuncu
  • 2013 Son Yaz Arif Başrol Oyuncusu
  • 2013 Aşk Emek İster Demir Başrol Oyuncusu
  • 2014 Kızılelma Murad Altay Başrol Oyuncusu
  • 2015 Son Yayın Kenan Başrol Oyuncusu
  • 2016 Sayı 309 Onur Sarıhan Başrol Oyuncusu
  • 2019- Tatlı Yalanım Nejat Yılmaz Başrol Oyuncusu

FİLMLER

  • 2016 Somuncu Baba Aşkın Sırrı – Somuncu Baba – Başrol Oyuncusu
  • 2017 Direniş Karatay – Mevlana – Başrol Oyuncusu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu