Haber

Süleyman Soylu’nun “LgbtiQ Diyorlar, Hayvan ve İnsan Evliliğini de İçeriyor” başlıklı çalışması gündemde!

Gaziosmanpaşa’da düzenlenen kahvaltı programında STK başkanlarıyla buluşan İçişleri Bakanı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, ‘Biliyorsunuz LGBTIQ’ diyorlar ki buna hayvan ve insan evliliği de dahil. Yani tamamen Amerika ve Avrupa’nın kontrolüne girmiş durumdalar.’ açıklama yaptı. Bu açıklaması sosyal medyada gündem oldu. Detaylar…?

İçişleri Bakanı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa’da STK liderleriyle kahvaltı programında LGBTIQ+ bireyleri anlattı.

“Tayyip Erdoğan gitsin kim gelecek? Benim ülkemde kadınla erkek, kadınla kadın evlenmesini istemiyorum dostum.”

“İstemiyorum. Cinsel yönelimin tüm tercihlerini reklam panolarına asarak yerine getireceğiz demektir, erkek, kadın ve kadının ötesine geçerek sizi hasta etmek istemiyorum.”

“LGBTIQ dedikleri zaman hayvanların ve insanların evliliğini içeriyor. Yani tamamen Amerika ve Avrupa’nın kontrolündeler” dedi.

“Çünkü son cümlem şu: Avrupa ve Amerika tek tip insan istiyor. Televizyonlardan beslenen tek tip bir dine tabi oldukları, tek bir evrensel dine tabi oldukları, cinsiyetsiz oldukları ve kimsenin aile yapısında olmadığı tek tip bir insan modeli istiyorlar. Bu modele evet diyemeyiz. Bu kadar basit’

Soylu’nun LGBTIQ terimini LGBT ‘IQ’ olarak okuması da çok tartışıldı.

Bu çıkışı sosyal medyanın gündemi oldu.

Davetiniz var!

Yakında olacak…

Evliliği düşünmüyor.

hav hav dedi!

?

Peki siz bu açıklama hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlarda buluşalım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu