Yaşam

Yenişehir Belediyesi’nden ücretsiz KPSS genel tekrar programı

Mersin Yenişehir Belediyesi, PEGEM Akademi iş birliği ile Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) adaylarına ücretsiz genel tekrar program eğitimleri verecek. 3-14 Temmuz tarihleri ​​arasında Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek eğitim programı için kayıtlar başladı.

Mersin Yenişehir Belediyesi, 23 Temmuz Pazar günü yapılacak KPSS sınavı için adayları yalnız bırakmadı. Adaylar sınav öncesi Türkçe, tarih, coğrafya, vatandaşlık, gelişim psikolojisi, öğretim yöntemleri ile genel tekrar yapma şansı yakalayacak. genel yetenek, genel kültür ve eğitim bilimleri alanlarında teknik ve teknikler, ölçme ve değerlendirme, program geliştirme ve öğrenme stratejisi eğitimi vermektedir. Uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimler ile adaylar eksikliklerini giderirken bilgilerini de tazeleyecekler.

Eğitime katılmak isteyen adaylar 0530 832 49 02 veya 0532 328 49 33 numaralı telefondan kayıt yaptırabileceklerdir. Ulaşım imkanı olmayan adaylar için Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nden ayrı bir servis kalkacaktır. PEGEM Akademi önünde eğitim verilecek.

Başkan Özyiğit “KPSS adaylarımızı genel tekrar program eğitimleri ile destekleyeceğiz.”

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “KPSS gençlerimizin iş ve kariyer hedefleri için çok önemli bir adım. Sınav hazırlık sürecinin son aşamasında KPSS adaylarımıza genel tekrar programı eğitimleri ile destek olacağız. Bu eğitimleri geçen yıl da vermiştik. Adayların yoğun ilgi gösterdiğini gördük. Ayrıca PEGEM Akademi’ye işbirlikleri için teşekkür ederim. Adaylarımızı eğitime katılmaya davet ediyorum. Kendilerini şimdiden tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

akcakale-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu