Haber

15 gündür haber alınamayan Özge’nin dedesi, torununun kaçırıldığını iddia ediyor.

ZONGULDAK’ta babası ve dedesiyle birlikte yaşayan Özge Kocasoy’dan (15) 15 gün önce ziyarete gitmek için evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı. Dedesi Yılmaz Kocasoy, eski eşi AD’nin Özge’yi başka bir torunla evlendirmek için kaçırdığını düşünerek polise başvurdu. Özge Kocasoy bulunamazken Yılmaz Kocasoy, kızımızı da almak istiyoruz. 15 yaşından büyük. Bana para teklif ettiklerini söyledi.

Olay, 22 Nisan’da Kozlu ilçesindeki lunaparkta meydana geldi. İstanbul’dan Ramazan Bayramı’nı ziyarete gelen kuzeni HD ve birkaç arkadaşıyla ziyaret için evden çıkan Özge Kocasoy, bir daha dönmedi. Yılmaz Kocasoy, torunu Özge’nin İstanbul’un Kaynarca ilçesine bağlı Kavakpınar Mahallesi’nde oturan anneannesi ve HD’nin babaannesi olan AD’nin konutuna götürüldüğünü savundu. Yılmaz Kocasoy, AD’nin aynı zamanda akrabası olan torunu Özge’yi diğer torunu HD ile evlenmek için kaçırdığını belirterek polise başvurdu. Polis soruşturmasında Özge Kocasoy bulunamadı.

Telefonda konuşan Yılmaz Kocasoy, AD’nin Özge’nin yanlarında olduğunu, tatilin 2. günü diğer torunum HD ile 3-5 arkadaşıyla geziye çıkacaklarını söylediğini belirtti. Tabii ki kabul edildi. İstanbul’dan torununa seslenen AD, ‘Sen bu kızı arabayla Kozlu’ya getir. Arabaları buradan gönderiyorum. ‘Arabaya atıp getireceğiz’ dedi. Birini duyduk, kaçtılar. Karşı tarafa telefon ettik. ‘Kız bizde değil’ diyerek yalanladılar. Sonra zorlaştığında, ‘Tamam, hadi. Haydi anlaşalım. ‘Kız bizde’ dediler. Buradan oraya gittik. Ayrıldıktan sonra ‘tamam’ dedik. Tabi ki karakola ifade verdik. Kayıp ihbarında bulunduk. İstanbul’a gittik. ‘Kızı size teslim edeceğiz’ dediler. Oraya vardığımızda hepsi bize saldırdı. Kızın Çayırova’da olduğunu söylediler. “Bizi oraya getirip orada dövdürürler, kaybederler” dedi.

‘BANA PARA VERİYORLAR’

İstanbul’da da kayıp ihbarında bulunduklarını ancak polisin Özge’yi bulamadığını belirten Yılmaz Kocasoy, AD’nin ‘gelin parası’ teklif ettiğini öne sürerek kızımızla 15 gün pazarlık yapmaya çalıştı. Kızımızın bulunmasını istiyoruz. Kızımızı almak istiyoruz. 15 yaşından büyük. Bana para teklif ediyorlar. Kocama genç yaşta o kızın hangi kısmını vermeliyim? Çocuk da küçük. Evlenmek istiyorlar. ‘Gel anlaşalım’ diyorlar. Buradan antlaşma programı saçmalığına gittik. Kızımızı da sakladılar. Kızla konuşamıyoruz, 15 gündür haber alamıyoruz. Ne yaptı? Dedesi olmadan kalamaz. Bensiz durmayacak kızım. kaldırdım Ailesi değil, onu ben büyüttüm. “Bensiz asla durma,” dedi.

‘HERKES SENİ ÖZLEDİ’

Özge’nin ablası Miraç Kocasoy (13) ablasına seslenerek, “Herkes ağlıyor, ben de üzülüyorum. Hep içime atıyorum, ağlayamam. Arayın bizi. Bizimkiler hep ağlıyor, herkes perişan.” .Biz çok özledik Abla dön artık herkes seni özledi dedi.

haberkepsut.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu