Yaşam

“Herkesin yüzünü güldürmek için çok çalışıyoruz”

Önder Büyükakın, Kent Ana ile Yaza Merhaba programında sağlık ve sosyal yaşamda projeden yararlanan kadınlarla buluşmaya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Çayırova’da düzenlenen “Ana Kentle Yaza Hoş Geldiniz” programına katıldı. Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde Ana Şehir Sağlıklı Yaşam Programı etkinliklerinden yararlanan kadınlarla bir araya gelen Önder Büyükakın, “Sizi böyle keyifli görünce yüzünüz gülüyor, sizi görünce yüzünüz gülüyor. parlak, tüm yorgunluklar unutulur. Bizim için ne büyük bir zevk. Var olmamızın sebebi bu şehrin insanlarının memnuniyetidir. Sizlerin yüzünü güldürmek, gençlerimizin, çocuklarımızın, kadınlarımızın, erkeklerimizin yüzünü güldürmek için çalışma arkadaşlarımızla birlikte yorulmadan çalışıyoruz. Çünkü bizim yönetim anlayışımız bu. Biz diyoruz ki, millete efendilik yoktur, millete hizmet vardır” dedi.

ANNELER VE FARKLI ÇOCUKLAR İÇİN BAŞKA BİR ETKİNLİK

Anne Kent katılımcılarının yoğun katılımıyla Çayırova’da gerçekleştirilen programda çocuklar farklı atölye çalışmaları ile de eğlenceli vakit geçirdiler. Etkinlikte sağlıklı beslenme danışmanlığı, yetişkin/aile hobi atölyeleri, eğitim danışmanlığı, manevi danışmanlık ve çocuk eğitimi etkinlikleri adı altında 5 farklı stant kuruldu ve katılımcılar bilgilendirildi. 3-6 yaş arası çocuklar için dini alanda etkinlikler yapılırken, ağaç ve mum atölyelerine de programda yer verildi. 7-10 yaş arası çocuklar için ibis gösterisi, palyaço gösterisi, Jonklör gösterisi ve Nasreddin Hoca’dan kıssalar yer aldı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık da katıldı.

 

BAŞKAN: İNSAN İNSANDIR

Programda bir konuşma yapan Önder Büyükakın, “Devletler, hükümetler, belediyeler ne işe yarar? Halkı için vardır. Halkının mutluluğu için vardır. Ne isterlerse yapmak için oradalar. Yani önemli olan insanlar. Milletvekilleri, belediye başkanları, diğer kamu yöneticileri onlar adına çalışan ve çabalayan insanlardır” dedi. Ana Şehir Sağlıklı Yaşam Programı’nın başka hiçbir yerde olmadığını belirten Önder Büyükakın, “Kadın ve çocukları içine alan aile odaklı bir biçimde çalışmalar yürütülüyor. Bunun tek bir nedeni var. Memnuniyetiniz. Bu çalışmaları yaparken aslında pek çok başarı ve memnuniyet hikayesi vardır. Burada kederini unutanların, burada kilo verenlerin, daha sağlıklı bir hayata kavuşunca ilaçlarını bırakanların, üzerlerindeki yükü boşaltanların hikayelerini biliyorum. Zaman zaman sizlerle bir görüşmeye geldiğimizde bana teşekkür eden sayısız abim var. Öncelikle değerli meslektaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Bu iş onlar sayesinde yapılıyor. Sloganımız nedir; Çalıştığı zaman çalışır. Çalışırsan çalışır. Umutsuzluğa teslim olursan, umutsuzluğa teslim olursan olmaz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

safranboluhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu