Haber

İzmir Bayraklı Belediyesi U-12 Cup Cumhuriyet Futbol Turnuvası Düzenledi

İzmir Bayraklı Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılına özel U-12 Cup Cumhuriyet Futbol Turnuvası düzenledi. 1 Ağustos Salı günü başlayacak turnuvaya 32 takım katılacak. Final karşılaşması 23 Ağustos’ta oynanacak. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “İlçemizde spora çok önem veriyoruz ve geleceğin başarılı sporcularını yetiştiriyoruz. Böyle anlamlı dostluk turnuvaları çocuklarımızın gelişimine de katkı sağlıyor. tüm takımlara başarılar dilerim.”

İzmir Bayraklı Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılına ithafen U-12 Cup Cumhuriyet Futbol Turnuvası düzenledi. Her yıl düzenlenen U-12 Cup Futbol Turnuvası, bu yıl Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak gerçekleştirilecek. Manisa ve İzmir’den 32 takımın katılacağı turnuva, 1 Ağustos Salı günü başlayacak ve 23 Ağustos’ta yapılacak final maçlarıyla sona erecek. Doğançay sahasında düzenlenecek Cumhuriyet Dostluk Turnuvası yine kıyasıya mücadeleye sahne olacak. ve renkli manzaralar.

Genç sporcular şampiyonluk için yaklaşık 3 hafta ter dökecek. Müsabakaları İl Hakem Kurulunca atanacak hakemler yönetecek. Turnuva sonunda dereceye girenlere kupa, madalya ve çeşitli ikramlarda bulunulacak.

“TÜM TAKIMLARIMIZA VE SPORCULARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal şunları söyledi:

“Çocuklarımızı ve gençlerimizi sporla buluşturuyor, yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı oluyor, kendilerini geliştirerek istedikleri alanda ilerlemelerine katkı sağlıyoruz. Bunun sonucunda elde ettikleri başarılar hepimizi gururlandırıyor. U-12 Cumhuriyetimizin 100. yılı şerefine düzenlediğimiz Cup Republic Futbol Turnuvası’na farklı il ve ilçelerden gelen başarılı gençler de katılıyor, “Sporcuları dostluk müsabakalarında sahneye çıkaracak. Tüm gruplara ve sporcularımıza başarılar diliyorum.”

sehitkamilhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu