Sağlık

Mezitli’de Devlet Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İnşaatı Başladı

MezitliTürkiye’de 150 yataklı devlet hastanesi ve 50 üniteli ağız diş sağlığı merkezi inşaatında yapım süreci başladı.

Eski Mezitli Mahallesi’nde karayolunun kuzeyindeki alanda hastane inşaatı devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda Ankara’ya giden dönemin Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan arasında yapılan bir dizi görüşme sonucunda projesi hazırlanan devlet hastanesinin yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. hız.

Kentte yaşayan vatandaşların en büyük sorunlarından birinin de Mersin Şehir Hastanesi’ne ulaşım olduğunun altını çizen Başkan Tarhan, hastane inşaatının devam etmesinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Göreve geldiğim günden beri en büyük şikayetlerden biri Mersin Şehir Hastanesi’ne ulaşımdı. Özellikle uzak olması nedeniyle vatandaşlarımız birkaç dolmuş ya da otobüse binmek zorunda kaldı, hatta Fazilli Devlet Hastanesi tercih edildi. Bu da ulaşımda gecikmelere neden oldu. Sağlık hizmetleri Talep üzerine birçok kez Ankara’ya giderek dönemin Bakanı Lütfi Elvan’ı bir dizi ziyaretlerde bulunarak Mezitli’ye devlet hastanesi yapılmasının önemine dikkat çektik. Girişimlerimiz sonrasında hastane inşaatına başlandı.Kısa sürede tamamlanması en büyük temennimizdir.Daha da gelişen ve büyüyen Mezitlimizin sağlık alanındaki en büyük sorunlarından biri de 2019 yılında çözülecektir. Bu taraftan.”

Kaynak: ANKA / Sağlık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu