Haber

BAŞKAN KÖSE: ANKARA’YI ALACAĞIZ, HİÇ KUŞUMUZ YOK

MAMAK Belediye Başkanı Murat Köse, büyükşehir belediye başkanlığına aday olup olmayacağı konusunda ‘İlçe belediye başkanından büyükşehir belediye başkanı olmayı kim istemez’ dedi. Biz AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak inşallah Büyükşehir alın. Ankara’yı Ankara’dan bir adayla, Cumhurbaşkanımızın takdir edeceği bir dostla alacağız, bundan hiç şüphemiz yok. söz konusu.

Mamak Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) AK Parti Küme Milletvekili Murat Köse, Gökçeyurt Mahallesi’ndeki Lavanta bahçesinde düzenlediği toplantıda basın mensuplarıyla birlikte öne çıktı. Lider Köse, Mamak ilçesinde hayata geçirilen 174 projeyi anlatarak Mamak ilçesinin 4 yılını değerlendirdi. Önder Köse, ‘Biz Türk Yüzyılı başladı diyoruz. Türkiye’nin Yüzyılı belediyelerin de yüzyılı olacaktır. Önümüzdeki yıl yerel seçimler olacak. Yıllardır yaptığımız belediyecilikle birlikte ‘Türkiye Asrı’nın belediyecilik asrı olacağına inanıyorum. İnsan odaklı ve insanımızın mutluluğunu hedefleyen bir anlayışla çalışmalarımızı yürütürüz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmet ve iş odaklı siyasetini takip ediyor, tüm plan ve uygulamalarımızı buna göre yapıyoruz. 22. Yılında bulunduğumuz AK Parti hükümetlerinin hizmet ve iş odaklı uygulamalarıyla Türkiye’deki değişim ve dönüşümün en güzel örneklerini Mamak’ta gerçekleştirmenin gayreti içindeyiz. Kime oy verirlerse versinler tüm vatandaşlarımızı bir bütün olarak görüyor, hemşerilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyor, AK Parti geleneğimize uygun olarak güzel ilçemizde çağdaş ve yenilikçi modellerle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

‘DAHA ÇOK KİŞİYE ULAŞMAK İÇİN PROJELER GELİŞTİRDİK’

4,5 yılda 174 projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen Lider Köse, “Yaptığımız ve imkanlar dahilinde hemen hayata geçireceğimiz proje sayısı 25. 4,5 yılda 3 milyar 153 milyon bütçeli, 174 projeyi hayata geçirdik. 2024 Nisan ayı ile başlayacak olan bundan sonraki dönem için ilçemizin ihtiyaçları kapsamında neler yapabileceğimiz konusunda çalışmalara başladık. ilçemize getirmek istediğimiz vizyon çerçevesinde mahalle bazında projelerimize devam ediyoruz.Bu 4 yılda Mamak’ın çehresini değiştirecek projelere imza attık.Hizmette kapsayıcılık ilkesi doğrultusunda hizmetlerimizi sunuyoruz. 7’den 70’e her yaştan insana, herkesin ihtiyacına göre, öncelik ve hedeflerimiz çerçevesinde yeni bina, tesis ve alanlar inşa ederek yeni hizmet alanları yaratarak daha fazla insana ulaşmak için projeler geliştirdik. ise, ekipmanlarımızı artırmaktır’ dedi.

‘HİZMET SUNARKEN ESKİ İLKELERE UYGUN ÇALIŞIYORUZ’

Projelerle ilgili olarak Başkan Köse, ‘Yeni binalarımızı, tesislerimizi ve mekanlarımızı şehrimize ruh katacak ve şehirde yaşayan insanlarımızı etkileyecek şekilde inşa etmeliyiz ve erdemli şehre gerçek bir yolculuk yapmak istedik. . 21 ihtiyatlı kitaplık oluşturduk; Çay ve simit içerir. yenisine ihtiyacım var spor Mekanlar yaratarak gençlerimize yeni fırsatlar sunmak istedik. Gençlerimizin spor yapmaları ve kurslara katılmaları için alanlar oluşturduk. Özellikle teknoloji alanında gençlerimize fırsatlar sunmak istedik. İnovasyon ve Teknoloji Departmanını kurduk. Büyük veri, yapay zeka, belediyenin sosyal tesisi olarak her yaştan insanın açık alanda buluşabileceği, güzel vakit geçirebileceği, uygun fiyatlarla yemek yiyebileceği, çay kahve içebileceği, yeni şeyler yaparak sosyalleşebileceği mekanlar yaratmak istedik. Arkadaşlar. Köy hayatında köy odaları denilen yerlerimiz vardı. Geleneğimizi yaşatmak ve köylülerin çeşitli vesilelerle bir araya geleceği keyifli mekanlar yapmak istedik. Okul öncesi eğitimin önemi her geçen gün artmaktadır. Yavrularımızı ilkokula hazırlamak için kreşler açtık. Macera Parkı, kaykay ve paten pistleri, tırmanma duvarı ve özel yarış pistleri hazırladık. Engelli vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi en değerli çalışmalarımızdan biridir. Bu anlamda yatılı bakım, diş, fizik tedavi, acil takviye aracı, elektrik su arıza tamiri gibi konularda destek sağladık. 2024 projelerimiz arasında en değerli yeri ‘Kentsel Dönüşüm ve Kentsel Dönüşüm’ alıyor. Toprak kokusunu özleyen Mamak için parola oluşturduk. ‘Yeşil Belediyecilik’ bizi tanımlayan bir kavram ve biz bu yaklaşımlara tarım belediyeciliğini de ekleyerek çalıştık. Bugüne kadar 174 iş ve hizmet yaparken kadim ilkelere bağlı kalarak çalışıyoruz. söz konusu.

‘ANKARA’YI ALACAĞIZ’

Başkan Köse, bir gazetecinin Ankara Büyükşehir Belediye adaylığına ilişkin sorusuna, “İlçe belediye başkanından büyükşehir belediye başkanı olmayı kim istemez?” Ama şu anda bir görevimiz var. Mamak Belediye Başkanı olarak misyon yapıyorum. Mamaklı hemşerilerimize sözlerimiz var. Bunları yaptık. Buraya bir nefesle geldim. 4,5 yılı böyle geçirdik. Hala gece gündüz çalışıyorum. Mamak ilçemize kazandıracağımız birçok proje, çalışma ve hizmet var. Yarım bıraktıklarımız değil ama Mamak’ın ihtiyacı olan hizmetler ve işler var. Doğal olarak görevim, bundan sonra bunları yapabilmek için önümüzdeki dönemi planlamak. Biz AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak inşallah büyükşehiri alacağız. Ankara’yı Ankara’dan bir aday ve Cumhurbaşkanımızın takdir edeceği bir arkadaşla görev kendisine verilecek şekilde alacağız, bundan şüphemiz yok. Bu nedenle Mamak’ta hizmetler devam etmelidir. söz konusu.

saphanehaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu