Teknoloji

Mortal Kombat 1’de Geras Geri Dönüyor

Yeni Mortal Kombat oyunu ile tanıdık yüzler dönmeye devam ediyor. Warner Bros. Games ve NetherRealm Studios tarafından yayınlanan yeni fragman ile geras Mortal Kombat 1 geri bildirim ile. Detaylar burada.

Street Fighter 6’nın ardından sabırsızlıkla beklediğimiz Mortal Kombat 1 ile tanışma zamanımız tüm hızıyla yaklaşıyor. Mayıs ayında duyurusu yapılan oyun için tanıtımlar devam ediyor ve zamanla yeni dövüşçüler ve özellikler karşımıza çıkıyor.

Mortal Kombat 1 Oyununda Geras da Yer Alacak

Warner Bros. Games ve NetherRealm Studios, yayınladıkları yeni fragmanla tanıdık bir yüzün geri döneceğini gösterdi: Geras.

Bildiğiniz gibi Geras, Mortal Kombat 11 oyununun yaratıcısı Chronica için çalışıyordu. Bu bağlamda, ilahi güce ve zamanı yönetme yeteneğine sahip olmasına rağmen, bir nevi ölümsüz olduğunu söyleyebiliriz. Üstelik onu ne zaman yere sersek, daha güçlü ve daha akıllı geri geliyordu.

Mortal Kombat 1’de ünlü kum saatini koruyor ve Ateş Tanrısı Liu Kang’a hizmet ediyor. Fragmanda Cameo Fighter olduğu onaylanan Episode ile yan yana görebiliriz. Geras, gelen saldırılara dayanabilir, düşmanları dondurabilir ve çözülmeden önce birden çok kez saldırabilir. Ancak bu oyunda Mortal Kombat 11 gibi kum baskın güç olacak.

Fragmanda ayrıca Ateş Tanrısı Liu Kang, çeşitli kombolarından X-Ray animasyonuna ve kara delik oluşturan Fatality hareketine kadar yeniden sahne alıyor.

PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirme aşamasında olan Mortal Kombat 1, 19 Mayıs 2023 tarihinde piyasada olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu