Haber

Şok olay: Babasının kafasını kesip Biden’ı tehdit etti

Pennsylvania’da yaşayan 32 yaşındaki Justin Mohn, federal hükümette çalışan 68 yaşındaki babası Michael Mohn’u Pazartesi gecesi birlikte yaşadıkları evde kafasını keserek öldürdü.

Olayın ardından YouTube’a 14 dakikalık bir video yükleyen Mohn, babasının çantaya koyduğu kesik kafasını kameraya tutarak Biden yönetimini eleştirdi.

“BEN MESİH’İM, LİDER OLMAMI İSTİYORLAR”

Çevresindeki birçok kişinin kendisini mesih olarak gördüğünü ve başkan olmasını istediğini iddia eden adam, yakınlarına da Biden hükümetinde çalışan tanıdıklarını öldürme çağrısında bulundu.

ABD yönetiminin üst düzey isimlerini öldürenlere 1 milyon dolar vereceğini söyleyen adam. “Şu anda bunun için 10 milyon dolarım var ama daha fazlasına ihtiyacımız var. Umarım Amerikalılar ülkelerine duydukları sevgiden dolayı bu hain yönetimle savaşmaya devam ederler.”dedi.

“BABAM CEHENNEME GİTTİ”

Mohn, Biden yönetiminin göç politikaları ve ekonomik krizle ülkeyi mahvettiğini söyledi. “Federal hükümetin ihanetine karşı koymanın tek yolu şiddettir. Mike Mohn’un düşüncesi bu. Federal hükümet için 20 yıldan fazla çalıştı ve benim babamdı. Şimdi ülkesine ihanet eden bir hain olarak cehenneme gitti.”söz konusu.

YOUTUBE VİDEOYU KALDIRDI

Korkunç video saatlerce YouTube’da kaldıktan sonra kaldırıldı ancak ülkede büyük ses getirdi. Öldürülen babanın başsız cesedi evin banyosunda bulundu.



KATİL OĞLU GÖZALTINA ALINDI

Cinayetin ardından Justin Mohn polis tarafından evinden 2 saat uzakta yakalanıp gözaltına alındı.

habercihanbeyli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu