Haber

Türkiye Radyo Amatörleri Derneği Balıkesir Şubesi Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

Türkiye Radyo Amatörleri Derneği Balıkesir Şubesi olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Yapılan seçimlerde başkanlığına İsmail Cinpir’in getirildiği genel kurulda, Türkiye Radyo Amatörleri Derneği Balıkesir Şubesi’nin özellikle afet durumunda hazırlıklarının tamamlanacağı belirtildi.

Türkiye’de amatör telsizciler tarafından kurulan ve doğal afetlerde iletişime yaptığı katkılarla tanınan Türkiye Radyo Amatörleri Derneği’nin Balıkesir şubesinde genel kurul heyecanı yaşandı. Tek liste ile yapılan seçimlerde Cumhurbaşkanlığına İsmail Cinpir seçildi.

Genel kurulda yapılan seçimlerin ardından İsmail Cinpir başkanlığındaki yeni yönetim de görev dağılımı yaptı. Buna göre Yönetim Kurulu Başkanlığı’na İsmail Cinpir, Başkan Yardımcılığına Soner Targut, Katipliğe Mehmet Avcı, Muhasebeciliğe Mehmet Gökoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Cengiz Meriç atandı.

Seçimlerin ardından açıklama yapan Önder İsmail Cinpir, radyo amatörleri olarak tüm dünya ile iletişimin sürdüğünü belirtti. Cinpir, deprem gibi doğal afetlerde radyo amatörlerinin iletişime büyük katkısı olduğuna da dikkat çekti. – BALIKESİR

kemahajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu