Haber

Başkan Oran, “Ovacık’a yeni bir meydan kazandırdık”

Kentte devrim yaratan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Cumhuriyet Meydanı’nı yenileyerek, “Çeşme’nin yükselen değeri Ovacık’a Avrupa standartlarında bir meydan kazandırdık” dedi.

Bölgedeki yaşam alanlarını pürüzsüzleştirmek ve sosyal aktiviteler için daha uygun alanlar yaratmak amacıyla semtteki meydanları yenileyen Lider Oran,   Ovacık’a Avrupa standartlarında bir meydan kazandırdıklarını ifade etti. “Ovacık, verimli tarlalarıyla ünlü, Çeşme’nin gözde mahallesidir. Mevcut köy meydanı yetersiz olduğu için yeni bir meydan yaptık. Yaklaşık 2 ayda yenilediğimiz meydanda belediye firması Çeştur’a bağlı kafeterya, bay, bayan ve engelli wc, 35 metrekare kapalı ulaşım durağı ve toplam 100 metrekare kapalı alan bulunmaktadır. İlçemizdeki yeni meydanımız hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Tamamı Çeşme Belediyesi tarafından yapılmıştır.

Çeşme’nin çehresini değiştirmek için kolları sıvayan Oran, tamamı Çeşme Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yaklaşık 4.000.000,00 TL’ye yapılan meydan düzenlemesinde Alaçatı taş kaplama kullanıldığını belirtti.

300 m2 kırmızı andezit plaka, 340 m2 kompozit deck oturma grubu, 105 m2 granül yüzey beton parke ve yürüyüş yolu, 45 m2 mermer plaka, 104 m2 olmak üzere toplam 894 m2 alan yenilenmiştir. metre andezit levhalar. Prekast tezgahlar, çevre aydınlatması, mekanik işler, plastik ve atık su işleri yapılmıştır.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu